International Customer Service
Phone +49 30 2601-2759
Fax +49 30 2601-1263

Technical rule 1990-06

BVL L 20.01-3:1990-06

Untersuchung von Lebensmitteln; Vorbereitung der Proben für die mikrobiologische Untersuchung von Mayonnaisen, emulgierten Soßen und kalten Fertigsoßen

German title
Untersuchung von Lebensmitteln; Vorbereitung der Proben für die mikrobiologische Untersuchung von Mayonnaisen, emulgierten Soßen und kalten Fertigsoßen
Publication date
1990-06
Original language
German

Please select

from 23.70 EUR VAT included

from 19.92 EUR VAT excluded

Purchasing options

PDF download
  • 23.70 EUR

Shipment
  • 23.70 EUR

Publication date
1990-06
Original language
German

Quick delivery via download or delivery service

Buy securely with a credit card or pay upon receipt of invoice 

All transactions are encrypted

Also available in
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...
Loading recommended items...