Wir sind telefonisch für Sie erreichbar!

Montag bis Donnerstag von 08:00 bis 17:00 Uhr

Freitag von 08:00 bis 16:00 Uhr

Kundenservice National
Telefon +49 30 2601-1331
Fax +49 30 2601-1260

Norm [ZURÜCKGEZOGEN] 1984 Artikel ist nicht bestellbar

ASTM E 462:1984

Untersuchung der geschmacks- und geruchsbeeinflussenden Eigenschaften von Verpackungsfolie

Englischer Titel
Test Method for Odor and Taste Transfer from Packaging Film
Ausgabedatum
1984 reapproved: 1989
Barrierefreiheit
Originalsprachen
Englisch
Ausgabedatum
1984 reapproved: 1989
Barrierefreiheit
Originalsprachen
Englisch

Schnelle Zustellung per Download oder Versand

Jederzeit verschlüsselte Datenübertragung

Kurzreferat
1.1 This test method covers the procedure for examining odor and taste properties of film intended for use as a flexible packaging material. A sample of the film is appraised in terms of its perceived inherent odor and of the likelihood that it will transfer off-odor, or flavor, or both, to a packaged food. 1.2 This standard may involve hazardous materials, operations, and equipment. This standard does not purport to address all of the safety problems associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use.
Lade Empfehlungen...
Lade Empfehlungen...